Konu: vista yla xp aynı bilgisayarda mümkün mü? Perş. Ağus. 21, 2008 2:50 pm
ben geçenlerde aldığımız yeni leptop daki vista dan bıkıp xp yüklemeye karar vermiştim ancak leptobun sadece vista ya uyumyu olabileceğini ve iki xp nin farklı iki diskten aynı bilgisayarda çalıştırılabildiğini düşünerek aldığımız haldeyken 2 bölmeli olan diskin 2. sine xp yi 1. sürücüye format atmadan yani vista yı silmeden yüklersem hem istediğim zaman xp istediğim zaman vista yı kullanabileceğimi hem de xp nin sorun çıkarması durumunda onu rahatça kaldırabileceğimi düşünmüştüm.Ama xp yi yüklediğimde normalde bilgisayarda iki windows varken hangisini açmayı istediğimi soran ekran çıkmadı,direk xp yi açtı ve bazı sorunlar çıktı.Ben de düşündüm ki acaba xp yi kaldırsam tekrar vista açılır mı.Ya da belki bilgisayar açılırken ki setup da bişe yapmam gerekiyodur ki vista mı xp mi sorsun.Ya da belki xp yi format atmadan vista ya yükseltmenin bi yolu varsa hiç bi program silinmeden falan.Bir malumatı olan varsa lütfen yardım edin fifa oynicam yön tuşlarına basılı tutarken başka tuşlar çalışmıyo şut çekemiyorum pas veremiyorum falan filan....
Bu arada aynı şeyi yanlış yere açmışım grafik & resim de var biri silsin