Kaplan His Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prodiksion 乃ム刀乇ズイo尺 2008

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kamyon Söförü Temel

YazarMesaj
CrazyFb98
Yeni Üye
Yeni Üye
CrazyFb98

<hr>Rep Puanı : 5.000
<hr>Rep Gücü : <div class="js-kit-rating" view="score"path="" title="" permalink=""></div><script src="http://js-kit.com/ratings.js"></script>
<hr>Takımınız : Kamyon Söförü Temel Fenerbahce
<hr>Ruh Hali : Kamyon Söförü Temel Capkin10

Kamyon Söförü Temel Empty
MesajKonu: Kamyon Söförü Temel   Kamyon Söförü Temel Icon_minitimePerş. Ağus. 21, 2008 7:50 pm

Temel kamyon söförüymüs. Bir gün kamyonu ile yokus asagi inerken freninin patladigini farketmis. Ileriye dogru baktiginda da yolun ikiye ayrildigini görmüs. Bir tarafta pazar kuruluymus ve yüzlerce insanin alisveris yapiyormus. Diger tarafta ise küçük bir çocuk yolun ortasinda oyun oynamaktaymis. Temel çok hizli bir sekilde düsünerek pazar yerune çirersem pi sürü insan ölür en eyisu çocigu ezeyum demis. Ertesi gün gazetelerde söyle bir baslik; pazara giren kamyon dehset saçti. 150 ölü Temel e sormuslar : - Sende hiç kafa yokmu? Bu kadar insani ezecegine bari çocugu ezseydin. Temel cevap vermis : - Ula siz benu salak mi sandunuz? Bunu bende düsündüm... Tabii ki çocugu ezecektim ama cocuk pazara dogri kosunca ben ne yapayim?

Kamyon Söförü Temel
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» temel
» katil temel
» temel ve eldiven
» temel ve azrail
» Temel Astronot